Amazon 2022 yılında olumsuz imajını tersine çevirme düşüncesinde

Yayın tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 14 Aralık 2021 Salı 1:09 pm

Bir müşteri olarak Amazon ‘dan alış veriş yapma deneyimi yaşadı iseniz deneyiminizin kusursuz olduğunu görmüşsünüzdür. Üst düzey müşteri hizmetleri, en iyi fiyat deneyimleri ve hediyeler ile karşılaşmışsınızdır.

Tüm bunların arkasında ise apayrı daha doğrusu tersine bir dünya var diyebiliriz. Özellikle Amerika’da Amazon çalışanları bir nevi karın tokluğuna çalıştırılırken, çalışma şartları da oldukça kötü.

Konu hakkında Amerika’da tartışmalar ve davalar devam ediyor. Son şikayetlerin ardından Amazon sözcüsü Barbara Agrait bir e-postada, “Her gün insanları işlerini iyileştirmenin yollarını bulmaları için güçlendiriyoruz ve bunu yaptıklarında bu değişiklikleri hızlı bir şekilde yapmak istiyoruz” dedi ve şirketin sendikaların doğru olduğuna inanmadığını da sözlerine ekledi. çalışanlarına yönelik bir yaklaşımdır. Agrait ayrıca şirketin tekel olduğu yönündeki önerilerin yersiz olduğunu söyledi.

Amazon, hem medya açıklamalarında hem de depoları için işe alım ilanlarında, saatte ortalama 18 dolardan fazla olan başlangıç ​​ücretlerini, sağlık sigortasını ve üniversite dereceleri ve sertifikaları için eğitim programlarını vurguladı . Yakın tarihli bir Wall Street Journal makalesi, tesislerinde yüksek düzeydeki kesintilere rağmen ülkenin en büyük ikinci işvereni haline gelen Amazon’un, ülke çapındaki rakip işletmelerde ücretleri daha da yükselttiğini ortaya koydu.

Şirketin özellikle yönetici kadrosunda yapılacak değişiklikler ile işçiye yapacağı yatırımların da artması bekleniyor.

Huawei P40’a Facebook ve WhatsApp gibi uygulamalar nasıl yüklenir?