Altın Portakal’dan çıkartılan filmin görüntü yönetmeni hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 9:22 am - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 9:22 am

Altın Portakal Film Festivali yarışmasına kabul edilip daha sonra çıkarılan Kanun Hükmü filminin görüntü yönetmeni İlker Berke hayatını kaybetti.

Antalya Altın Portakal Film Festivali Uzun Metraj Film yarışmasına kabul edildikten sonra yarışmadan çıkarılmasıyla gündeme gelen Kanun Hükmü filminin görüntü yönetmeni İlker Berke hayatını kaybetti.

Vefatı filmin yönetmeni Nejla Demir sosyal medya hesabından duyurdu. Nejla Demir, “Kanun Hükmü belgesel ekibinden görüntü yönetmeni sevgili dostum güzel insan İlker Berke’yi kaybettik. Oysa daha dünden cevapsız çağrısı var . O telefona bakamadım… O telefona geri dönemedim” ifadelerini kullandı.

CENAZE YARIN ANKARA’DA

Yönetmen Sadık Bakkal ise İlke Berke’nin cenazesinin yarın defnedileceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sadık Bakkal, “Dostumuz İlker Berke Hakka yürüdü. İlker Berke’ye Allah’tan rahmet niyaz ediyorum, İlker’in koruyucu Meleği İlkim Berke Ablaya sabır diliyorum. Dostların Şahı İlker salı günü öğle namazını müteakip Ankara Cebeci Asri Mezarlığı’nda uğurlanacak. İlker Baba dostlarının başı sağalsın” ifadelerini kullandı.

Tramvay kazasında hayatını kaybeden çocuğun ailesi yolu kapattı: Bir kilometre boş tabutla yürüdüler!