Altılı Masa toplantısından sonra liderlerden peş peşe paylaşımlar

Yayın tarihi: 26 Ocak 2023 Perşembe 10:40 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2023 Perşembe 11:15 pm

Liderler zirvesi sonrası altı siyasi partinin genel başkanları toplantıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarında bulundular.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen 11. Altılı Masa toplantısı sonrasında liderler peş peşe sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Liderlerin paylaşımları şu şekilde:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

“Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi inşa ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü devlet ve Cumhuriyet tecrübesini demokrasi ile taçlandırma hedefiyle bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın @meral_aksener olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

“Bugün 6 siyasi partinin genel başkanları olarak; zengin, güçlü ve mutlu Türkiye için hedeflerimizi ve gündemi değerlendirdik. Tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. Hiç kimse merak etmesin; 13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nın adayı olacak!”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

“Yeter! Söz Milletindir.” Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantımıza ev sahipliği yapan Sn. @meral_aksener başta olmak üzere, değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:

“Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır. Bu köhnemiş otokratik iktidarı gönderip, demokratik iktidarı birlikte inşa edeceğiz. Bugünkü ev sahibimiz Sn.Meral Akşener başta olmak üzere ‘ben değil, biz’ anlayışıyla hareket eden tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.”

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal:

Bugün bu inancı paylaştığımız toplantıya ev sahipliği yapan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e ve tüm Liderlere teşekkür ediyorum. Türkiye’yi adalet ve demokrasi ile buluşturarak refah üreten ve kalkınan, yaşanabilir bir ülke haline getirmek, herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiye’ye ulaşmak hedefi ile ortaya koyduğumuz irade güçlü bir şekilde varlığını sürdürüyor.

 

 

Altılı Masa toplantısı sona erdi! Aday belirleme süreci başlatıldı