Alperen Ocakları Genel Başkanıydı! Eşini öldüren hakim canına kıydı

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 12:06 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 9:28 pm

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı ve Eski Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzüneşini öldürdükten sonra canına kıydı. 

Alperen Ocakları Genel Başkanı olduğu sırada hakim yapıldığı iddia edilen Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Tüzün, kaldığı lojmanda eşini vurduktan sonra canına kıydı. Nedeni henüz belirlenemeyen saldırıda Serkan Tüzün’ün Eşi İlksen Tüzün hayatını kaybetti.

EVDE ÇOCUKLAR VARDI

Olay, dün gece saatlerinde Ankara’nın Etimesgut ilçesindeki Turkuaz Konutları Hakim Lojmanlarında meydana geldi. Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda Daire Başkanı olan Hakim Serkan Tüzün, sabaha karşı 3 çocuklarının da bulunduğu evde eşi İlksen Tüzün ile tartışmaya başladı.

Savcı uyuşturucu baronu, polisler kurye çıktı

Hakim Tüzün, kendisi gibi hukukçu olan ve hakimlik sınavlarına hazırlanan eşi İlksen Tüzün’e tabanca ile ateş etti, ardından aynı tabancayla kendini vurdu. Komşularının haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri eve sevk edildi.

Adalet sisteminde bu rezillik de yaşandı! Yatak odası görüntüleriyle şantaj yapan savcı hakkında son gelişme

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Tüzün çiftinin öldüğü belirlendi. Çiftin cesetleri, polisin yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

“İÇİP İÇİP DÖVÜYORDU. TELEFONLARI DİNLİYORDU”

Olayı duyarak şehir dışından gelen İlksen Tüzün’ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını öne sürerek, “Allah rızası için torunlarımı bunlara vermeyin. Benim çocuğumun cenazesini verin bana, götüreyim. İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu. Ben çocuğumun yanında olamadım, beni çocuklarıyla tehdit etti; ‘çocukların yüzünü göstermem’ dedi. Kızımı bu eve hapsetti. 12 yıldır kapı dışarı çıkmadı. Adam psikopattı, hastaydı. ‘Tedavi ol’ dedim ama; ‘ben hasta değilim’ dedi, kabul etmedi” diye konuştu.

Cumhuriyet Savcısı eskort kadınların dosyalarını cinsel ilişki karşılığında kapatmış!

HSK’NIN “BAŞSAĞLIĞI” MESAJINA TEPKİ!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Tüzün hakkında taziye mesajı yayınladı. HSK’nin mesajında Tüzün’ün eşini öldürüp intihar ettiğine yer verilmedi. Tüzün eşi İlksen Tüzün’ün ismi geçmeyen paylaşım şöyle:

“Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Sayın Serkan Tüzün’ün vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz”

“BU KADARI DA PES”

HSK’nin eşini öldüren bir hakim için başsağlığı mesajı yayımlaması tepki gördü. CHP Milletvekili Burhanettin Bulut, “Bu kadarına da pes! Hakimler ve Savcılar Kurulu eşini öldüren hakim için taziye mesajı yayımladı” dedi.

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen de, “Türkiye’de hukukun geldiği nokta. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), önce eşini öldürüp sonra intihar eden eski Alperen Ocakları Başkanı hakim için taziye mesajı yayımladı” dedi.

 

BAĞSAĞLIĞI MESAJI SİLİNDİ

HSK, gelen tepkilerin ardından Serkan Tüzün hakkındaki ‘başsağlığı’ mesajını sildi.

 

 

 

MHP’li başkan hakkında tutuklama kararı veren hakim ve savcı sürüldü iddiası