Alper Taşdelen, Melih Gökçek’i yalanlarını fotoğraflarla kanıtladı

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2019 Pazartesi 3:39 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2019 Pazartesi 3:39 pm

Melih Gökçek “Çankaya Belediyesinin önünde T.C. yok. Şimdi Çankaya Belediyesi Cumhuriyete karşı mı?” dedi; CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise Gökçek’e fotoğrafla yanıt verdi.

Ankara’nın eski belediye başkanı Melih Gökçek “Çankaya Belediyesinin önünde T.C. yok. Şimdi Çankaya Belediyesi Cumhuriyete karşı mı?” dedi.

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise “Çankaya’da 1923’ten beri T.C. var” diyerek Gökçek’e fotoğraflı yanıt verdi.

Yerel seçimlerin ardından CHP’li ve MHP’li birçok belediye tabelasına Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresini ekletti.

Bu belediyelerden biri de Mansur Yavaş’ın başkan seçildiği Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. Ankara’nın eski belediye başkanlarından Melih Gökçek ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tabelasına T.C. ekletilmesi üzerinden CHP’li Çankaya Belediyesine savaş açtı.

“KENDİNİZİ REZİL ETTİNİZ”
Gökçek, Twitter’da paylaştığı mesajında “CHP’li Ankara Çankaya Belediyesinin önünde T.C. yok. Şimdi Çankaya Belediyesi Cumhuriyete karşı mı? Ankara ve İstanbul Belediyelerinde kasıla kasıla bir T.C. modası çıkarttınız, kendinizi rezil ettiniz…” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise “Çankaya’da 1923’ten beri T.C. var. Hiç inmedi, inmeyecek…” diyerek Gökçek’e fotoğraflı yanıt verdi. Taşdelen’in paylaştığı Çankaya Belediyesi binasının fotoğrafında, “T.C. Çankaya Belediye Başkanlığı” yazdığı görülüyor.