Alper Gül isimli şahıs boşandığı Çilem Kılıç’ı katletti

Yayın tarihi: 12 Kasım 2020 Perşembe 2:32 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2020 Perşembe 2:32 pm

Alper Gül isimli şahıs tabanca ile ateş açarak boşandığı Çilem Kılıç’ı öldürdü. Gül, Kılıç’ın annesini ve komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti.

İzmir’in Dikili ilçesinde, Alper Gül, boşandığı Çilem Kılıç’ı öldürdü. Kılıç’ın annesini ve komşusunu da yaralayan Gül, intihar etti.

Alper Gül, üzerinde taşıdığı tabanca ile boşandığı Çilem Kılıç’a ateş etti. Çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Kılıç’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KILIÇ’IN ANNESİNİ VE KOMŞUSUNU DA AĞIR YARALADI

Çilem Kılıç’ı öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Alper Gül, daha sonra Kılıç’ın annesi Selime D’nin evini bastı. Saldırgan Gül, burada Selime D., ve evde misafir olarak bulunan komşu Sibel Y’ye tabanca ile ateş etti.

Silah seslerini duyan komşular tarafından polis ve sağlık ekiplerine ekiplerine ihbarda bulunulurken, bir süre sonra da Gül, tabanca ile kendisini vurarak intihar etti. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Gül’ün öldüğü tespit edildi.

Durumu ağır olan Selime D., Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne komşu Sibel Y., ise Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DİKKAT ÇEKEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Dehşet saçan Alper Gül’ün cinayetten saatler önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Yapılan paylaşımda, “Sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak” yazdığı ve ‘Bedeli var’ isimli bir şarkı eklediği görüldü.

Öte yandan, Çilem Kılıç’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.