Alpaslan Öztürk’ten Barcelonalı futbolcuya ‘hayvan’ benzetmesi

Yayın tarihi: 10 Mart 2022 Perşembe 3:31 pm - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 3:31 pm

Barcelona deplasmanına konuk olacak Galatasaray’da Alpaslan Öztürk, karşılaşma öncesi dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın sezon başında Göztepe’den renklerine kattığı savunmacı Alpaslan Öztürk, Barcelona maçı öncesi Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

İşte stoperin sözleri:

“Bu seviyede oynuyor olmam benim için çok şey ifade ediyor. Galatasaray’ın gençlere şans vermesi iyi bir şey. Ancak bu gençlerin bazen tecrübesiz olduğunu fark ediyorsunuz. İşi zaten bu zorlaştırıyor. Hep iyi futbolcular, ancak işlerin zorlaştığı zamanlarda tecrübeli isimleri arıyorsunuz.”

“Taraftarlar kulübün içerisinde olduğumu durumu biliyor ama bir an önce kupa kazanmamızı istiyorlar. Durumdan memnun değiller. Türkiye’de ikincilik bile bir başarısızlık. Sokakta rahatça yürümek imkansız. taraftarlar sürekli kulüpte neler olup bittiğini öğrenmek istiyor ve sizi durduruyorlar. Bu insanlar çok tutkulu, onları anlıyorum. Umarım taraftarlarımıza yine güzel şeyler yaşatırız. Örneğin, bir Avrupa mucizesi gerçekleştirerek.”

TRAORE’YE OLAY BENZETME!

“Barcelona kadar büyük bir takıma karşı oynadığımı düşünmüyorum. Bu hafta antrenmanlarda Barcelona’daki isimleri duydukça düşündüm, çok farklı bir duygu olacak. Kiminle forma değiştireceğim? Henüz fikrim yok. Buna o kadar meraklı değilim. Ama neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Adama Traore inanılmaz kaslı ve geniş! Kendimi o hayvan karşısında test etmek istiyorum.”

Hakemler neden tasfiye edildi? İşte kafaları karıştıran soruların perde arkası