Alparslan Kuytul’un eşi gözaltına alındı!

Yayın tarihi: 27 Ocak 2019 Pazar 10:47 am - Güncelleme: 27 Ocak 2019 Pazar 10:47 am

Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul gözalltına alındı.

Furkan Vakfı soruşturması kapsamında tahliye ediltikten sonra tekrar tutuklanan Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul gözalltına alındı.

 

Semra Kuytul’un neden gözaltına alındığı hakkında bir bilgi bulunmazken Alparslan Kuytul’un gözaltına alındığı gece sosyal medya hesabından tehdit içerikli mesajlar atmıştı. İşte o mesaj: “SABRIMIZI ZORLAMAK VE TAŞIRMAK İSTİYORLAR. BEN SİZİN SABRINIZI TAŞIRACAM!!!”

İLGİLİ HABER: Tahliye sonrası ‘şov’ yapan Alparslan Kuytul yeniden tutuklandı

15 TEMMUZ KANLI DARBE GİRİŞİMİNE SEVİNMİŞTİ

Kapatılan Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, canlı yayında darbe girişimini öğrendikten sonra darbeye sevinircesine “Darbenin Müslümanlara hayırlı olması” temennisinde bulunmuştu.

İLGİLİ HABER: 21 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Alparslan Kuytul hakkında yeni karar!

Alparslan Kuytul’un eşinden ‘Ortadoğu ülkesi oluyoruz’ sitemi

NE OLMUŞTU?
Alparslan Kuytul, 9 Şubat 2018 tarihinde tutuklanmış, hakkında, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme’, ‘özel belgede sahtecilik’, ‘dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık’, ‘kamu kurum ve kuruluşları ve benzeri tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’, ‘mal varlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek’ suçlarından 3 yıldan 21 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.