Almanca Aile Birleşimi Kursu

Yayın tarihi: 2 Eylül 2020 Çarşamba 4:51 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2020 Çarşamba 3:09 pm

İstanbul’un en çok tercih edilen ve sınav kazandıran Almanca Aile Birleşimi Kursu Akademik Batı Dilleri olarak, V.I.P. (6-8) kişilik gruplar oluşturmaktayız. Böylece her öğrencinin bireysel öğrenimi ve kontrolü daha etkili bir şekilde sağlanmaktadır.

Akademik Batı Dil okulu olarak öğrencilerimize sadece Almanca öğretmekle kalmayıp onları psikolojik olarak da sınava hazırlayarak Almanya’ya uyum süreçlerini en kısa süreye düşürebilmek için tüm desteğimizi vermekteyiz.

Aile Birleşimi Almanca sınavlarına hazırlanırken;öğrencinin daha önce eğitim alıp almaması, eğitim düzeyi kesinlikle bir engel değildir.

Çünkü sınıflarımızı oluştururken öğrencilerin eğitim durumlarını, daha önceden eğitim alıp almadıklarını göz ününde bulundurularak öğrenciyi kendisi için en uygun sınıfa yerleştirmekteyiz.

Diğer bir adı da Start Deutsch (A1) olan Almanca Aile Birleşimi Sınavı’na hazırlık kurslarımızda sınava yönelik özel çalışmalar yapılmakta, öğrenciler bu sınava girmeden önce benzer bir çok deneme sınavına tabi tutulmaktadırlar.

Almanca Aile Birleşimi Sınavı (Start Deutsch 1) sınavı dört bölümden oluşmaktadır.

  • Konuşma
  • Yazma
  • Dinleme
  • Okuma-Anlama

Eğitim sonunda öğrenciler aşağıdaki becerileri yerine getirebilecek Almanca bilgisine sahip olur.

Basit ve kişisel bilgilere yönelik formları doldurabilirsiniz.

Konuşma sırasında kendinizi tanıtabilir ve size yönelik basit soruları cevaplarsınız.

Günlük yaşamda alışılmış soruları kısa cümlelerle cevaplayabilirsiniz.

Bununla birlikte bundan sonra, özellikle aile birleşimi çerçevesinde ülkeye gelecek olan bireylerin Almanya’da uyum süreçlerini kolaylaştırmak için, Almanya’ya giriş yapmadan önce basit Almanca dil bilgilerinin kanıtlanması gerekmektedir.

Beklenen en basit seviyede Almanca bilgileri, örneğin “Kendinizi Tanıtabilirmisiniz?” veya “Mesleğiniz nedir”? gibi sorulara cevap verebilmek gibi. Uyum gereksinimleri belirgin bir şekilde az olan yabancılar, dil bilgilerini kanıtlama zorunluluğundan muaf tutulurlar.

Almanca Aile Birleşimi ile hazırlandığınızda aynı zamanda alman kültürünü size aktarmaktır.Profesyonel,Anadili almanca olan ve kültürünü yaşatan eğitim kadromuzla sizide Akademik Batı dilleri ailemize bekliyoruz.