Alkollü sürücü asker uğurlayan grubun üzerine aracını sürünce ortalık karıştı

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:49 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:49 am

İstanbul’da alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün, asker uğurlayan grubun üzerine aracını sürmesi üzerine ortalık karıştı. Kalabalık grup alkollü sürücüyü aracından indirip darp ederken araca da hasar verdi.

İstanbul Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, asker uğurlaması için bir araya gelen kalabalığın içinden bir sürücü hafif ticari aracıyla hızla geçti. Kendisini uyaranlarla durup tartışan sürücü, ardından olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra olay yerine aracı ile gelen sürücü kalabalığın üzerine aracını sürmeye çalıştı. Kalabalığın araca müdahale etmesi ile olay yerinden kaçmaya çalışan sürücü 2 araca çarpıp durmak zorunda kaldı. Aracın peşinden giden kalabalıktakiler, alkollü olduğu iddia edilen sürücüyü öldüresiye döverken kullandığı hafif ticari aracı taşlayıp teklemedi.

HEMŞİRE HEM YARDIM ETTİ HEM AYIRMAYA ÇALIŞTI

O an kargaşanın olduğu yerde bulunan bir hemşire yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kargaşaya neden olan sürücü polis ekiplerinin kontrolünde ambulansla hastaneye götürüldü. Kalabalığın hasar verdiği araç da çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hastane bahçesindeki teşhirciyi video çekerek yakalattı