Ali Yerlikaya’yı saldırı üzerinden hedef alan Fazıl Duygun gözaltına alındı

Yayın tarihi: 2 Ekim 2023 Pazartesi 8:51 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2023 Pazartesi 9:00 pm

Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na düzenlenen bombalı saldırı sonrası Bakan Ali Yerlikaya’yı hedef alan gazeteci Fazıl Duygun gözaltına alındı.

Ankara’da İçişleri Bakanlığı binasına terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı hedef alan bir paylaşımda bulunan ve ‘Pelikan’ grubuna yakın olduğu belirtilen gazeteci Fazıl Duygun’un gözaltına alındığı açıklandı.

Duygun’un avukatı Yavuz Pirim, X’teki hesabından gelişmeyi şu mesajla duyurdu: “Müvekkilim Fazıl Duygun dün attığı twitler nedeniyle gözaltına alınmıştır..Savcılıkça adliyeye sevki istenmiş olup yarın Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına sevkedilecektir..”

‘İNŞALLAH SOYLU’NUN TERÖRE GÖZ AÇTIRMAYAN EKİPLERİ DAĞITILMAMIŞTIR’

Duygun saldırı sonrası X hesabından şu paylaşımı yapmıştı: “İnşaallah, Soylu gidince, onun oluşturduğu ve teröre göz açtırmayan istihbarat birimleri ve terörler mücadele ekipleri dağıtılmamıştır. Hele, yerlerine KHK ile uzaklaştırılanlar geri atanmamıştır. Lav silahlarıyla, bombalı araçla, hem de emniyetin önüne nasıl gelebildi, bu teröristler?! Bu, korkunç bir istihbarat zaafiyetidir ve bütün sorumluluk, içişleri bakanı ve emniyetteki kadrosuna aittir.”

Bombalı saldırı sonrası iki ilde operasyon! HDP yöneticileri dahil 20 gözaltı

İçişleri Bakanlığı’na terör saldırısı! Erişim engeli ve yayın yasağı

İçişleri Bakanlığı’ndan ‘bombalı saldırı’ açıklaması! Teröristlerden birinin kimliği tespit edildi

Teröristlerin aracını gasp edip katlettiği veteriner son yolculuğuna uğurlandı