Ali Tatar’ın abisinden tepki: Midem bulanarak okudum, kanlarına virüs bulaşmış

Yayın tarihi: 2 Haziran 2021 Çarşamba 9:20 am - Güncelleme: 2 Haziran 2021 Çarşamba 9:20 am

Deniz Yarbay Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar, “Alevi olmasaydı, intiharı bu kadar gündemde kalır mıydı?” diyen FETÖ’cü Tuncay Opçin’e sert bir dille tepki gösterdi.

FETÖ’den aranan Tuncay Opçin, sosyal meyda hesabından şunları paylaştı:
“Ali Tatar Alevi olmasaydı, intiharı bu kadar gündemde kalır mıydı? Tatar’dan iki ay sonra YAŞ’ta amirallik sırasındaki, Kurmay Albay Berk Erden intihar etti. Peki, Erden niye gündeme getirilmiyor? Çünkü, istismar edebilecekleri bir kimliği, kışkırtılacak kitlesi yok.”

“ALÇAKLARIN YAZDIĞINI GÖRÜNCE ÇOK CANIM SIKILDI”

Hürriyet’ten Toygun Atilla’nın haberine göre, Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar, Opçin’in söz konusu paylaşımı hakkında, “Sabah güne çok iyi başlamıştım. Ancak bu alçakların yazdığını okuyunca canım çok sıkıldı. FETÖ’cüler yine FETÖ’cülüklerini yaptılar, doğaları gibi davrandılar. Bugüne kadar hep bu ülkeyi bölüp, parçalamak istediler. Bunu da inançlar üzerinden yapmaya çalıştılar. Tuncay Opçin denen FETÖ’cünün yaptığı yine aynı şey. Aslında bir nevi itiraf. Anadolu coğrafyası içinde çok çeşitli insan barındırır. Zaman zaman bu insanlar birbirleri ile çatışır, kavga da eder. Ancak bu insanlar barışmasını da bilirler. Kavgalarını da, barışmalarını da soylu bir şekilde gerçekleştirirler. Fakat bu FETÖ’cülerin kanına başka bir virüs bulaşmış. O virüs, doğalarını kumpasa, tuzağa, yalana dönüştürmüş” dedi.