Ali Koç’un hedef aldığı AKP’li milletvekili kim?

Yayın tarihi: 13 Ocak 2020 Pazartesi 2:41 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2020 Pazartesi 2:41 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ismini vermediği milletvekilinin AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un Trabzonspor değerlendirmeleri dikkat çekti.

Ali Koç: Ağaoğlu’na soruyorum, kaç devlet kurumu stadınızda loca aldı?

Oda tv’nin haberine göre, isim vermeden eski bir kadın milletvekilini işaret eden Ali Koç, “Geçenlerde bir milletvekili hanımefendi, galiba eski milletvekili, bu konuları değerlendirmiş. Geçmişini araştırıyorsun. Kadın 11 yıl Bank Asya’da avukatlık yapmış. O bavulu taşıyan adama sosyal medya güzellemeleri yapmış. Türkiye Cumhuriyeti ve devlet büyüklerimiz bu konuda Fenerbahçe’yi takdire şayan buluyor” ifadelerini kullandı.

Ali Koç’un işaret ettiği milletvekili, AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu olduğu iddia edildi. AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sosyal medyada eski AKP Milletvekili Burhan Kuzu’yla Fenerbahçe tartışmasına girmişti.

AKP’li vekil Bahar Ayvazoğlu “FETÖ’nün şike zamanındaki varlığı Fenerbahçe’yi aklamaz” mesajını paylaşmıştı.

İşte o mesajlar:

Trabzonspor’daki depremin ardından yayımladığı “Trabzon’daki Ünal Karaman krizinin altındaki Albayrak-Soylu kavgası” başlıklı haberinde, Trabzonspor’da Berat Albayrak – Süleyman Soylu kavgası yaşandığını, teknik direktör Ünal Karaman’ın Soylu’ya yakın olması nedeniyle gönderildiğini, çünkü yönetimde de Albayrak’ın etkin olduğunu yazmıştı.

Ünal Karaman’ın istifasında siyaset eli! Bu fotoğraf nedeniyle mi gönderildi?

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da Berat Albayrak’a destek vererek “Borçları yüzünden UEFA Lisansı, FFP ve TFF Lisans-Tescil gibi kritik önem taşıyan pek çok konuda çıkmazda olan kulübümüzü ve diğer kulüpleri bataktan kurtaran, sporun, futbolun dostu @BeratAlbayrak #trabzonseninleberatalbayrak” mesajını yayımlamıştı.

İşte o mesajlar:

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu ise AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun özgeçmişine ilişkin çarpıcı bilgiler vermişti.

Davut Çakıroğlu “Biri durup dururken birilerine fetöcü diyorsa bilinki kendisinin fetö ile olan ilintisini,ilişkisini aklamaya çalışıyordur. Bahar Ayvazoğlu kendisinin, eşinin, kankası emine sultanın gayri hukuki, etik ve ahlaki yükselişini bu millete anlatırken umarız ki fetö ile bir bağlantısı, bir geçmişi olup olmadığını da anlatır, anlatabilir” ifadelerini kullanmıştı.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’den ise “Hocaefendi” diye bahsedip sosyal medyada mesaj yayımlamıştı.

İşte o mesaj:

Trabzonspor’da Ünal Karaman bilmecesi: Berat Albayrak mı görevden aldırdı?