Ali Koç’un göndereceği oyuncuların listesi ortaya çıktı

Yayın tarihi: 2 Haziran 2021 Çarşamba 1:51 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2021 Çarşamba 1:51 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında Sivasspor maçıyla ilgili futbolculara yönelik kullandığı sözler gündem oldu. Ali Koç kaybedilen maçta oynanan futbol yüzünden bazı oyuncular için “Kafayı taktım, Göndereceğim” sözlerini söyledi.

 

Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Ali Koç, görev yaptığı dönemde belki de ilk kez futbolcuları böylesine sert şekilde hedefine aldı. Koç, “Şampiyonluk maçına çıkıyorsun, sahada yürüyorsun. Öleceksin öleceksin, o forma herkese nasip olmaz. Kafaya taktığım isimler var, gereğini yapacağım” ifadelerini kullanmıştı. Başkan Koç’un performansından ve tavırlarından memnun olmadığı isimler ortaya çıktı.

BAŞI SAMATTA ÇEKİYOR

Başkan Koç, Samatta başta olmak üzere Tisserand, Lemos, Sosa, Gökhan Gönül, Sinan Gümüş, Ferdi Kadıoğlu, Cisse ve Harun’dan memnun değil. Bu isimler arasında performans ve tavır olarak ayrılan futbolcular var. Samatta, Tisserand, Lemos, Ferdi hem performans hem de tavır olarak Başkan’ın dikkatini özellikle çeken isimler. Öte yandan Caner’in sezon içindeki disiplinsiz tavırları da Başkan’ı bir hayli rahatsız etti. Koç, bu 4 futbolcunun üstünü çizdi. Cisse, Gökhan ve Harun’un sözleşmeleri bitti, yola devam edilmeyecek.