Ali Koç’u hedef alan Abdülkadir Selvi’ye Fatih Altaylı’dan yanıt: Kim bilir sen neler yedin

Yayın tarihi: 10 Ocak 2024 Çarşamba 3:10 pm - Güncelleme: 10 Ocak 2024 Çarşamba 3:10 pm

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u “Siz FETÖ’nün ananaslarını yerken ben mücadele ediyordum” sözleriyle hedef alan Abdülkadir Selvi‘ye sert yanıt verdi. Altaylı, “Ananas ananas diyor, ya ananas hediye geldi diyorsun kim bilir sen neler yedin Abdülkadir Selvi” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yandaş yazar Abdülkadir Selvi arasında yaşanan ‘FETÖ’ tartışmasına dahil oldu.

Koç, kendisini FETÖ’cü olmakla suçlayan Selvi’ye “Yurtta sulh cihanda sulh pankartımızı FETÖ’ye bağlıyorlar, ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” diye yanıt vermişti.

Selvi daha sonrasında Koç’u “Siz FETÖ’nün ananaslarını yerken ben mücadele ediyordum” diyerek hedef aldı.

ALTAYLI DA DAHİL OLDU

Altaylı, ikili arasında yaşanan polemiğe dahil oldu. Selvi’ye yanıt veren Altaylı, “Bayılıyorum bu badem bıyıklılara ya! En ufak bir utanmaları olmadan herkese her şeyi söyleyebiliyorlar” dedi.

Fatih Altaylı’nın açıklaması şöyle:

“Ali Koç için bin tane eleştiri yapabilirim ama FETÖ’cü komik bir yakıştırma. Ananas ananas diyor, ya ananas hediye geldi diyorsun kim bilir sen neler yedin Abdülkadir Selvi! Bayılıyorum bu badem bıyıklılara ya! En ufak bir utanmaları olmadan herkese her şeyi söyleyebiliyorlar.”

Fenerbahçe’den Abdülkadir Selvi’ye büyük tepki: Yalancı, iftiracı, talimatla yazan gazeteci

Kaynak: TELE1