Ali Koç’tan Trabzonspor açıklaması: Perşembe günü anlayacaksınız

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2022 Salı 6:31 pm - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 8:44 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor – Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi tribünlerde açılan pankarta sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında oynanan Trabzonspor – Fraport TAV Antalyaspor maçında tribünde açılan pankartla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Koç, “Cumartesi gecesi tanık olduğumuz çirkin görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, kural tanımazlık, çekinmemek, ülke değerlerini dahi bir şampiyonluk ve kutlama adına ayaklar altına almak, Fenerbahçelilerin mücadele etmesi gereken konuma gelmiştir” dedi. Ali Koç şunları söyledi:

“Bu kulüp hiçbir zaman pes etmeden mücadelesini sürdürmüştür. Türlü saldırılara rağmen 115 yıldır bayrağımızın dalgalanmasını sağlamış, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Fenerbahçemize hizmet etmiş herkese, taraftarlarımıza emekleri için teşekkür ederim. Cumhuriyetle iç içe geçmiş değerleri, bir gün olsun vazgeçmediği Atatürk bağlılığı, şanlı tarihi, şerefli mücadelesi ve camiasının sonsuz sevgisiyle iyi ki Fenerbahçe, çok yaşa Fenerbahçe.

‘HADSİZLİK, ŞIMARIKLIK..’

Cumartesi gecesi tanık olduğumuz çirkin görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, kural tanımazlık, çekinmemek, ülke değerlerini dahi bir şampiyonluk ve kutlama adına ayaklar altına almak, Fenerbahçelilerin mücadele etmesi gereken konuma gelmiştir.

‘PERŞEMBE ANLAYACAKSINIZ’

Sanki her şeyi istedikleri şekilde yapabileceklerini düşünmelerine hiç şaşırmayın. Perşembe günü sizinle paylaşacağım bilgilerle bazı konuları anlayacaksınız. Söz konusu takımla yaptığımız ilk maçta yaşadıklarımız, o gün hepimiz şiddetlendik, öfkelendik ve hatırlarsanız, maç sonunda ‘Fenerbahçeliler, hakkını korumak için artık kendi mücadelemizi vermemiz gerekiyor’ demiştim. Bir şampiyonluk için bu kadar diğer camialar tahrik edilmez. Onları koruyan koruma kalkanı en azından şu anda her şeyden güçlü.”

Fenerbahçe’den Trabzonspor tribünündeki tüfekli pankarta suç duyurusu