Ali Koç: Ayağınızı denk alın!

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2019 Cumartesi 3:09 pm - Güncelleme: 27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:07 pm

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nda konuşan sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli taraftarlara transfer müjdesi verdi.  Koç ‘Fenerbahçe’nin değerleri üzerinden bizler hakkında karalamalar yapan, itibar cellatlığına soyunan herkese şunları söylüyorum. Ayağınızı denk alın dedi.

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nda konuşma gerçekleştirdi. Genel gündem haricinde yapılacak transfer hakkında bilgi veren Koç, 3 ya da 4 oyuncu kadroya katacaklarını belirterek, “Tamamen hocamızın istekleri ve arzuları doğrultusunda, sportif direktörümüzün istekleri doğrultusunda bir transfer politikası belirledik. Transfer daha bitmemiştir. 1 veya 2 stoper, 1 orta saha ve 1 forvet daha alacağız. Ancak UEFA kıskacı nedeniyle kolay olmuyor” dedi.

Koç ayrıca transferler hakkında üretilen iddialara da cevap vererek şöyle konuştu;

“Bence Vedat transferi büyük bir başarıdır. Garry Rodrigues’in geliş şekli büyük başarıdır. Rodrigues için de kaynağı hala belli olmayan haberler üretiliyor. Yok neymiş 5 milyon euro ödüyormuşuz da. Tüm belgeler bende gelip bakabilirler.

Eljif’in transferinde bile hedef haline geldik. Yok ben iş ilişkilerimi kullanıyormuşum, Napoli’ye para ödüyormuşum. Bunların sonu yok.”

“BU CAMİA HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR”

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda yapılan açıklamalara da cevap veren Koç, “2 yılda bir seçim olmaz; 4 yılda bir olur. Bizim neler çektiğimizi sizler bilmiyorsunuz. Dereağzı’ndaki büyükler değerlidir ama bu camianın 33 bin üyesi var, milyonlarca taraftarı var. Bu camia sadece bir avuç insan tarafından itilip kakılacak bir camiaya değil. Ben bir yere kadar çekerim sonrasında bu camia her şeyden önemlidir” ifadelerini kullandı.

“AYAĞINIZI DENK ALIN”

“Fenerbahçe’nin değerleri üzerinden bizler hakkında karalamalar yapan, itibar cellatlığına soyunan, küçük akıllarıyla dedikodular üreten herkese şunları söylüyorum” diyen Ali Koç, “Hepinizi biliyoruz ve zamanı gelince hepinizle uğraşacağız. Artık yavuz yüzümüzü göstermenin zamanı geldi. Fenerbahçe başarısız olsun, yeniden gündeme gelelim düşüncelerinin yanında, bana oy veren kişileri yanına çekmeye çalışanlara bir mesajım var. Camiam adına şunu söylüyorum; ayağınızı denk alın. Kimlerle aşık attığınızı biliyoruz. Neye uğrayacağınızı şaşırırsınız, ayağınızı denk alın” açıklamasında bulundu.