Ali Koç’tan Erden Timur taklidi! “Bak seni Selahattin Baki’ye vereyim ne yapar”

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 9:35 am - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 9:35 am

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur sert sözlerle yüklendi. Koç, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu için de ”Bir araştırma yaptık. Karakteri zayıf, omurgasız. Bu arkadaş mevkii seviyor” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın Kalamış Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu. Toplantıya Koç’un Erden Timur taklidi damga vurdu.
Koç, Erden Timur hakkında şu ifadeleri kullandı:

“İste belgeleri kardeşim, söyledik TFF’ye. Elinde belge yoksa konuşamasın böyle. Yok yok yok! İstemiyor, yapamıyor, korkuyor. Bu arkadaş, elinde olan belgeleri ifade edebilmek için bir programa çıktı. Bahsettiği 2 konu var belge diye. Biri eski MHK Başkanı Lale Orta’nın VAR görüntüleri yollaması. Bunlar öyle bir organizma ki, organizasyon ki… Bizzat, eğriden, doğrudan, endirekt… Bizzat demeseydik keşke. Bizzat gitmedi ama dolaylı gitti diyorlar. İçiniz rahat olsun. Başkanınıza, yönetiminize dolaylı, direkt, endirekt hiçbir şey gelmedi bize! Mahkemeye gidiyorum. İtibar saldırısı var! Bıktım bu ülkede yalanla dolanla iş yapanlardan…

“KİM BU 12 HAKEM?”

Bu adama diyorlar ki ‘Çık bir şeyler yayınla, çık belge yayınla’ diyorlar. Biri Lale Orta’nın bana yolladığı videolar, saat veriyor, girdi, çıktı diyor, 12 hakem diye bir şeyden bahsediyor. 12 hakem, 12 hakem, 12 hakem diyor. Kim bu 12 hakem? Belki aldatmışlar bunu, hemen inanmış.

“BAK SENİ SELAHATTİN BAKİ’YE VEREYİM NE YAPAR”

Bana çamur atan arkadaş, bir de Beşiktaş ile ilgili bir şey söylüyor. Otelde kahvaltı, o, bu diyor. Çamur atıyor. Zehri veriyor. Gülüyor, ediyoruz da bu çok ciddi. Yolladık, tek tek sorduk diyor. Sonra çok şükür akıllı bir adam çıkıyor oradan ‘Ne cevap geldi’ diyor. Diyor ki ‘Gönderildi mi, gönderilmedi mi bilmiyorum’ diyor. Hasbelkader geçen gün denk geldik. ‘Gönderdin mi’ dedim. ‘Ee üü’ yaptı. Doğruyu söylemiyor. Bu mertebede bir insan ‘Aaa uuu’ yapıyor. Olmaz! Olmaz! Yahu biz neyle mücadele ediyoruz. Bak seni Selahattin Baki’ye vereyim, bak ne yapar!”

AHMET İBANOĞLU HAKKINDA: KARAKTERİ ZAYIF, OMURGASIZ

Koç, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında ise “MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu. Bir araştırma yaptık. Karakteri zayıf, omurgasız. Bu arkadaş mevkii seviyor. Onun için verilecek her talimatı yerine getirecek potansiyeli var. Bu bir gerçek, yorum değil, bu bilgi. Bu arkadaş mevki, makam seviyor. Onun için verilen her görevi yerine getirir. O da Ege Bölgesi’nden, Denizlili. Kim bunun başı kardeşim. Tolga Özkalfa ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu ‘Atatürk’ ile başladı