Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan’ın suç dosyası kabarık çıktı

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 3:37 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 3:37 pm

Göztepe-Fenerbahçe maçında saha içinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan’ın tehdit, hakaret, yaralama, kaçakçılık olmak üzere 10 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig yeni sezonu olaylarla başladı. Ligin 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarların stada alınmaması üzerine çıkan olaylara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç müdahale etmek istedi. Koç olayların yaşandığı yerden ayrıldıktan sonra Göztepe akreditasyonlu Fatih Özkan’ın saldırısına uğradı. Ali Koç’a saldırdıktan sonra polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırılan Özkan, kıyafet değiştirdikten sonra stattaki görevine devam etti.  Özkan olaydan sonra gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Özkan’a çıkarıldığı mahkemede ev hapsi verildi.

Ali Koç’a Göztepe maçında saldırı! Sahada yere yığıldı

DOSYASI KABARIK

Sözcü’de yer alan habere göre, Göztepeli İş İnsanları Derneği üyesi ve yöneticisi olan Özkan’ın başta tehdit, hakaret, yaralama, kaçakçılık olmak üzere 10 adet suç kaydı bulunuyor. Öte yandan, Özkan’ın daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımlarında başta Fenerbahçe olmak üzere İstanbul kulüpleriyle ilgili nefret paylaşımları da sosyal medyada gündeme geldi. Fatih Özkan gözaltındayken polislere verdiği ifadesinde, “Ali Koç’u saha dışına çıkartmak istedim. Yerler ıslaktı. Hızımı ayarlayamadım. İstemeden, sert ittim. Yaralama kastım yoktu” demişti.

Ali Koç, yaralama, Fatih Özcan

Kaynak: TELE1