Ali Koç: Pusuda yatan iki ayrı ekip var, bunlardan biri…

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2021 Salı 11:31 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 7:42 am

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Pusuda yatan iki ayrı ekip var, bunlardan biri Sayın Aziz Yıldırım’ın ekibi. Fenerbahçe’nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe’nin kötü gitmesinden medet umuyor” dedi.

Ali Koç, Haber Global’de çıktığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Eski başkan Aziz Yıldırım’la ilgili konuşan Koç, “Pusuda yatan iki ayrı ekip var, bunlardan biri Sayın Aziz Yıldırım’ın ekibi. Fenerbahçe’nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe’nin kötü gitmesinden medet umuyor. Kendisi açık bir şekilde neler beklediğini söyledi. Tribünlere yollatacağım seni dedi. İşler kötü giderse yollanır başkan” dedi.

“BİR NEVİ DARBE BU”

“Fenerbahçe’nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe’nin kötü gitmesinden medet umuyor, açık açık söylüyor. Bir nevi darbe bu. Sandık orada, seçimler ortada. Biri başkan olmak istiyorsa sandık orada. Er meydanına çıksın. Çıkacağım desin, yarın genel kurul çağrısı yaparım” diyen Koç, “Transferlerin kampa yetişmesi hakkında geçmişte söylemiştim, bu sezon son haftaya kalacağını söylemiştim. Bu konuda elimizi kolumuzu bağlayan bir UEFA tarafı var. Kadro boşaldıkça limitlerimiz rahatlıyor” diye konuştu.

Ali Koç transfer çalışmalarına yönelik şu bilgileri verdi:

“Yönetime gelince bizi UEFA’ya çağırdılar ‘Bu ne rezalet?’ diye. Men edilmedik, bizim anlattığımız vizyon ve yapmak istediklerimiz UEFA’nın kulağına doğru geldi. Biz, Trabzonspor ve TFF, Cenevre’ye gittik, orada sunum yaptık. Sezon sonu FFP anlaşmamız bitiyor. İnşallah bizi inceledikleri zaman başka bir anlaşmayla karşı karşıya kalmayız ve daha rahat hareket edebiliriz”

Transferler 2 Eylül’e yetişecek mi?

“Min-Jae kafa kafaya geldi, onu UEFA listesine yazdırabildik. Rossi yazdırılabilecek herhangi bir transfer bedeli yok. Geriye bir forvet kaldı. Hocamızın istediği sol tarafa 90 dakika ileri geri koşacak bir oyuncu… Oyuncuyla anlaşma noktasına geldik. 2 Eylül’e yetişecek mi göreceğiz. Forvetimizin de  yetişeceğini düşünüyorum.”