Ali Koç Jorge Jesus iddialarına yanıt verdi

Yayın tarihi: 26 Nisan 2022 Salı 6:58 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı 6:58 pm

Fenerbahçe kulüp başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile görüştüğüne dair fotoğrafların basında yer alması ile birlikte “anlaşmaya varıldı” haberlerinin çıkması hakkında açıklama yaptı. Koç, çıkan haberleri yalanladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile görüştü. Sarı-lacivertli kulüp Portekiz’deki buluşmanın detayları hakkında bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şöyle:

“Dün gece ve bugün itibarıyla Futbol A Takımı Teknik Direktörlük görevi ile ilgili oluşan gündem üzerine bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Bilgimiz ve onayımız dışında servis edilen özel bir toplantıya dair fotoğraf referans gösterilerek yaratılmaya çalışılan ‘anlaşma sağlandı’ yaklaşımı kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır.
Kulübümüz kaynaklarınca daha önce de bilgilendirme yapıldığı şekilde, teknik direktör sürecinde tüm seçenekler etraflıca ve kapsamlı şekilde, harcama limitlerinden yeni spor yasasına kadar her detay dikkate alınarak yürütülmektedir. İlgili görüşmeler yeri geldiği zaman birebir yapılmaktadır.

Konu ile ilgili gereken açıklamalar, olumlu olumsuz neticelendiğinde resmî mecralarımız üzerinden yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Ali Koç-Jorge Jesus görüşmesinin fotoğrafı ortaya çıktı