Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın ‘Devreye girdi’ polemiğine Mehmet Uçum’dan açıklama

Yayın tarihi: 10 Haziran 2024 Pazartesi 2:11 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2024 Pazartesi 2:12 pm

Fenerbahçe’deki seçim öncesi yapılan tarihi Ali Koç-Aziz Yıldırım yayınındaki ‘Devreye girdi’ polemiğinde adı geçen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan açıklama geldi.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi öncesi yapılan ve milyonların izlediği tarihi canlı yayında Aziz Yıldırım ile Ali Koç karşı karşıya gelmişti. Yayında Ali Koç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un devreye girmesiyle şampiyonluğun engellendiğini iddia etmişti.

Tarihi yayın! Ali Koç ve Aziz Yıldırım son kozlarını canlı yayında paylaştı

‘KADİM DOSTUNUZ MEHMET UÇUM DEVREYE GİRDİ’

Yayında Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında şu diyalog yaşanmıştı:

Ali Koç: Siz de şampiyon olamamıştınız. Sizin borçlanarak aldığınız gayrımenkulleri, temlik olarak UEFA’ya, TFF’ye veremiyoruz, harcama limitlerimiz artsın diye. İlk 2 sene hatalar, kadro mühendisliği, hoca tercihi. Ama ikinci senede bile 22. haftada şampiyonluğun en büyük adayı bizdik, ondan sonraki 7 hafta boyunca 21 puanın sadece 3’ünü alabildik. Doğradı hakemler bizi. Siz o zaman herhalde maçları seyretmiyordunuz, seyretseydiniz bir kafa gösterirdiniz. O kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi.

Aziz Yıldırım: Senin dostun değil mi?

Ali Koç: Benim dostum hiç değil.

Aziz Yıldırım: Sen gidip konuşmadın mı adamla? Antalya maçından sonra Beylerbeyi’nde buluşup, konuşmadınız mı?

Ali Koç: Bir kere konuştuk, yok öyle bir şey.

Aziz Yıldırım: Telefonla konuşmadın mı? Erol Bey konuşmuyor mu?

Ali Koç: Yok öyle şey, 1 dakika sizin terminolojiyle. Ben hayatımda bir defa görüştüğüm adamla siz onlarca kez görüştünüz.

Aziz Yıldırım: Ben görüştüm, gene görüşürüm.

Ali Koç yeniden Fenerbahçe’nin başkanı seçildi! “Artık değişim zamanı”

UÇUM’DAN AÇIKLAMA GELDİ: ‘DEVREYE GİRDİĞİM SÖYLENEN HUSUS BU TWEET’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan polemiğe dair açıklama geldi. Mynet Genel Yayın Yönetmeni Ersel Yıldırım’a konuşan Mehmet Uçum, “Devreye girdiğim söylenen husus bu tweet’le yaptığım açıklamadır. Burada Fenerbahçe’ye tam destek vardır. Bu açıklamanın başka türlü yorumlanması mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

image (105)

UÇUM, ALİ KOÇ’U KUTLAMIŞTI

Öte yanda seçimi oyların 16 bin 464’ünü alan Ali Koç kazanmıştı. Koç’u tebrik eden isimlerden biri de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum olmuştu: Uçum X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: “Fenerbahçe’mize yeniden Başkan seçilen Ali Koç ve ekibini kutluyorum. Fenerbahçe’mizin büyüklüğünü bir kez daha tüm camia ve Türkiye nezdinde hatırlatmak konusunda, adaylığıyla çok büyük katkı yapan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına da ne kadar teşekkür etsek azdır. Sonuçta bu yarış Fenerbahçe’nin yeniden yükselişi için büyük bir hamle oldu. Yaşasın Büyük Fenerbahçe Gelecek Fenerbahçe’nindir artık Fenerbahçe içinde sarsılmaz ve kararlı bir beraberlik olacaktır.”

Uçum daha önce “Ali Koç Fenerbahçe şampiyon olamasın diye mi başkan oluyor” demişti.

Fenerbahçe Kongresi’ne katılan Timur Acar’dan ‘Aziz Yıldırım-Ali Koç’ yorumu

Kaynak: Mynet