Ali Koç: Eğlenmeye vaktimiz yok

Yayın tarihi: 28 Aralık 2018 Cuma 6:45 am - Güncelleme: 28 Aralık 2018 Cuma 6:45 am

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün çalışanları için her yıl düzenlediği yılbaşı balosuna, kulüpte 10, 20 ve 30. yıllarını doldurmuş personellere plaket takdimi yaparak onurlandırmak için kısa bir katılım gösterdi.

Koç toplantıda “Eğlenmek, yılın stresini atmak siz çalışanlarımızın en doğal hakkı. Ama bizim geçirdiğimiz süreçten dolayı eğlenecek bir vaktimiz yok. Konuşmanın ardından aranızdan ayrılacağım ve Fenerbahçe için çalışmaya devam edeceğim. Anlayışınız için teşekkürler” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp çalışanları için Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen yılbaşı partisine katıldı. Organizasyonu daha çok emektar personeller için bir “Onur Gecesi” olarak gören Koç, burada kısa bir süre kaldı.

Çalışanlara kısa bir konuşma yapan Ali Koç, “Onur Gecenizde size plaket vermek için buradayım. Aslında bu organizasyonu yapmayı düşünmüyorduk ama burada siz emekçilerin bir günahı yok. Her yıl yapılan organizasyonu tekrarladık” dedi.

Ali Koç, organizasyondaki konuşmasında “Eğlenmek, yılın stresini atmak siz çalışanlarımızın en doğal hakkı. Ama bizim geçirdiğimiz süreçten dolayı eğlenecek bir vaktimiz yok. Konuşmanın ardından aranızdan ayrılacağım ve Fenerbahçe için çalışmaya devam edeceğim. Anlayışınız için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Camiada uzun yıllar hizmet eden çalışanlara plakette veren Koç, burada dikkati çeken bir açıklama yaparak, “Bazılarınızın 20 yılı doldu ama benim dışımda sadece bir başkan gördünüz. Burada bundan sonra 20 yılı aşkın çalışacak personelimizin bu kulüpte en az 3-4 başkan görmesini temenni ederim” diye konuştu.

Konuşmanın ardından personele “Size iyi eğlenceler. Dediğim gibi bizim pek eğlenmeye vaktimiz yok” diyerek salondan ayrıldı.