Ali Koç dünyaca ünlü teknik direktörle masaya oturdu

Yayın tarihi: 26 Mart 2021 Cuma 6:28 pm - Güncelleme: 26 Mart 2021 Cuma 6:28 pm

Fenerbahçe dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla Erol Bulut ile yolların ayrıldığını, sezon sonuna kadar takımın başına sportif direktör Emre Belözoğlu’nun geçeceğini açıkladı. Bugün Ali Koç, dünya çapında bir isim olan Sarri ile masaya oturdu.

Erol Bulut ile yollarını ayırıp kalan 10 maçlık periyot için takımın başına sportif direktör Emre Belözoğlu’nu getiren Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezon takımı dünya çapında bir isme teslim etmeyi planlıyor. Sarı lacivertli yönetim bunun için kolları sıvadı.

JUVENTUS’U İTALYA, CHELSEA’YI AVRUPA ŞAMPİYONU YAPTI

Ajansspor’un haberine göre; Başkan Ali Koç, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile bir görüşme gerçekleştirdi ve prensip anlaşmasına vardı. Koç, halihazırda bir kulüp çalıştırmayan Sarri ile önümüzdeki hafta bir görüşme daha gerçekleştirip nihai noktayı koyacak. Koç’un Sarri ile geçen yıl da görüştüğü medyada iddialara konu olmuştu.

62 yaşındaki Sarri, son olarak geçen sezon Juventus’u çalıştırıp şampiyon yaptı. Chelsea’yi de UEFA Avrupa Ligi şampiyon yapan Sarri, Napoli’ye oynattığı futbolla büyük beğeni kazanmıştı.