Ali İsmail Korkmaz’ın annesi ‘Emel Anne’nin sağlık durumunda yeni gelişme

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2021 Çarşamba 8:08 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2021 Çarşamba 8:08 pm

Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, yakın zamanda kalp krizi geçirmişti. Oğlu Gürkan Korkmaz, annesinin anjiyo olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini paylaştı.

Gezi Parkı direnişi sırasında Eskişehir’de karşıt görüşlü kişiler ve polis tarafından darp edilerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, kısa bir süre önce kalp krizi geçirmişti. Emel Korkmaz’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Konuya ilişkin Ali İsmail Korkmaz Vakfı tarafından yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Başkanımız hepimizin ona hitap ettiği şekliyle Emel Anne, 17 Ağustos günü, gerçekleştirilen operasyonla anjiyo olmuştur. Bugün taburcu edilen, evinde dinlenmeye devam eden Emel Anne’nin durumu iyi ve hepinize çok selamı var. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu süreçte arayıp soran, iyi dileklerini ileten tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyor” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Ali İsmail’in kardeşi Gürkan Korkmaz ise annesi hakkındaki son durumu şu sözlerle anlattı: “Annemin sağlığı gayet iyi. Arayan, soran, yanımızda olan herkese teşekkürler. Annem, geçirdiği kalp krizi sonrası gerçekleştirilen anjiyo ile tıkalı kalp damarı açıldı ve stent takıldı. Bugün de sağlıklı bir şekilde taburcu oldu. Yanımızda olan herkese teşekkürler”