Ali Atay: Eşimi kıskanıyorum bunu gizlemiyorum

Yayın tarihi: 15 Şubat 2024 Perşembe 11:45 am - Güncelleme: 15 Şubat 2024 Perşembe 11:45 am

Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay, katıldığı bir programda ‘kıskançlık’ ile ilgili açıklama yaptı. Atay, “Bende kıskançlık duygusu var. Bunu gizlemiyorum. Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum hem de” dedi.

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay, sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yaptığı ‘Empati’ programına konuk oldu. Atay, programda hem kariyeri hem de özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“LEYLA’MI BULDUM”

Taylan’ın “Leyla’nı buldun mu?” sorusuna Ali Atay şu yanıtı verdi:

“Buldum yüzde yüz. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun, öyle bir an geliyor ki benim burada durmamım bir anlamı yok diyebiliyorsun. Aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… İlişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da, artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum.”

“BUNU GİZLEMİYORUM”

Eşi Hazal Kaya’yı kıskandığını da söyleyen Atay, “Kıskanıyorum. Bende kıskançlık duygusu var. Bunu gizlemiyorum. Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum hem de! Gerçekten net bunu yaşıyorum…” ifadelerini kullandı.

“HAZAL’DAN KORKULUR”

Ali Atay, “Hazal’dan korkuyor musun?” sorusuna da “Hazal’dan kim korkmaz? Hazal’dan korkulur çünkü güçlü bir kadın. En sevdiğim şey, ilişkilerimde de güçlü insan, ayakta durabilen, istikrarlı, güven veren, bir kadının böyle olması… Evimde böyle bir kadın var” yanıtını verdi.

Hazal Kaya ile Ali Atay, 2019 yılında evlendi. Mutlu beraberlikleri devam eden çiftin Fikret Ali ve Süreyya Leyla adında iki çocuğu var.

Hazal Kaya kızının yüzünü ilk kez paylaştı: Ali Atay’a benzerliği dikkat çekti

Kaynak: TELE1