Ali Ağaoğlu’nun projesi doğal su kaynaklarının yönünü değiştirdi
21 Mart 2022 Pazartesi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu’nun projesinin sulak alanları tahrip ettiğini ve doğal su kaynaklarının yönünü değiştirdiğini duyurdu.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından Ali Ağaoğlu’nun, en önemli sulak alanlardan birisini mahvedecek, su kaynaklarının yönünü değiştiren “kaçak baraj ve göletler” yaptığını duyurdu.
BAŞKAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Aras, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Ali Ağaoğlu, hatırlarsanız önce Bodrum’da olduğunu söyleyerek tanıttığınız, itirazımız üzerine Milas’ta olduğunu kabul ettiğiniz “suni cennet” projenize karşı sivil toplum örgütlerinin açtığı davalarda mahkeme tarafından tespit edilen bilirkişi heyeti, projenizin; 197 tür kuşun yaşadığı Tuzla Sulak Alanını yok edeceğini tespit etmekle birlikte, ÇED raporu alabilmek için verdiğiniz “Su kaynaklarını olduğu gibi bırakacağız” taahhüdünüze rağmen, DSİ’den habersiz olarak yaptığınız baraj ve göletleri de tespit etmiş!! Ali Bey, membranlı göletlerle yönünü değiştirdiğiniz derenin akışı kesilen tatlı suyu, sizin şirketler grubunuzun değil, halkın malıdır. Özetle size demek istediğim, biz bu olup bitenleri görmemezlikten gelmeyiz, gelmeyeceğiz.”
Benzer Haberler
CHP’li başkan tartışmalı ihaleyi anlattı
23/03/2022 16:26
ÇED’in olumlu karar verdiği Ağaoğlu’nun ‘kasabasına’ bilirkişiden itiraz
07/03/2022 13:22
Bodrum Belediye Başkanı Aras’tan Ağaoğlu’na tepki: Siz 12 milyar TL kazanın diye…
26/09/2021 13:23
Pehlivan, öldürülen AKP’li Kurtuluş’un fotoğraflarını yayınladı
22/07/2021 9:36
Ali Ağaoğlu’na 1 milyonluk pasta
04/03/2021 0:36
Görgüsüzlüğün görüntüsü! 1.5 milyon lira vergi borcu silinen Ali Ağaoğlu’nun 2.5 milyonluk araba pazarlığı
28/12/2020 7:56