Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a: Nefret kimseyi beslemez

Yayın tarihi: 24 Kasım 2021 Çarşamba 12:54 am - Güncelleme: 24 Kasım 2021 Çarşamba 12:54 am

Şarkıcı Aleyna Tilki, “Dünya starı olacağını söylüyordu. Yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini” sözlerini sarf eden Demet Akalın’a cevap verdi.

Aleyna Tilki’nin oynadığı “İşte Benim Masalım” dizisi ile ilgili “Dünya starı olacağını söylüyordu. Yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini” sözlerini sarf eden Demet Akalın’a genç oyuncudan yanıt geldi. Tilki,  “Nefret ve öfke kimseyi beslemez. Benim kapım herkese açık” diyerek Akalın’a yanıt verdi.

İngilizce albüm çıkaracağını söyleyen Tilki, “Risk alarak böyle bir albüme giriştim. Dünya starı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı. “Tarzıma yakışmayan bir şarkıyı seslendirmem” diyen Tilki, “16 yaşında değilim! 21 yaşındayım artık. Bu yaştan sonra omurgasız olamam” ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN’A YANIT

Akalın’ın sözleri içinse Tilki “Nefret ve öfke kimseyi beslemez. Benim kapım herkese açık. 16 yaşında gay barda şarkı söylediğimde tüm ülke üstüme gelmişti. Beni çok dövdüler. Şimdi, ‘Aleyna doğru yolda diyorlar'” ifadelerini kullanarak Akalın’a mesaj gönderdi.

Esra Dermancıoğlu’ndan cinsel içerikli film açıklaması