Aleyna Tilki ve Demet Akalın tartışması büyüyor

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2022 Cuma 9:31 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 Cuma 1:12 pm

Şarkıcı Demet Akalın’ın sosyal medya hesabı üzerinden Aleyna Tilkiye yaptığı göndermeye Tilki’den yanıt geldi. Ünlü şarkıcı “Seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim” şeklinde paylaşım yaptı.

Spor Toto Süper Lig 2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın’ın Kulüp şarkısıyla eğlenen taraftarları FIFA’nın resmi hesap üzerinden paylaşması üzerine Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden gönderme yaptı. “Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş? Önemli olan don değil şarkıymış” diyen Akalın’a Tilki’den yanıt gecikmedi.

Tilki, sosyal medya hesabından “Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler spotify GLOBAL’in sayfasından ilk ingilizce roportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok.” paylaşımını yaptı. Paylaşımlarıyla çok konuşulan Akalın ise “Tek rakibin mustafa topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon Fifa’ya söyleriz seni de paylaşır.” dedi.

“SEVİYENİN DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMELİYDİM, TAKİPÇİLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM”

Demet Akalın’ın cevabı üzerine Tilki, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa,yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine,onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim.” paylaşımını yaptı.

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’ye gönderme: Önemli olan don değil şarkı