Aleyna Tilki sokak ortasında tacize uğradı

Yayın tarihi: 6 Ocak 2022 Perşembe 9:51 am - Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 9:51 am

Evine girmeye çalışan saplantılı hayranı yüzünden zor günler geçiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı’nda tacize uğradı.

 

Snob Magazin’in haberine göre; Yılbaşında konser vermediğini sosyal medya platformları üzerinden canlı yayın yaparak sevenleriyle bir araya geldiğini ifade eden Tilki, Üsküdar’da yer alan evine gizlice girmeye çalışan saplantılı hayranıyla ilgili olarak, ”Hayran demek doğru olmaz aslında ona ailemi çok korkuttu. Birde serbest bırakılması üzdü bizi” dedi.

“HALDUN’LA 6 YILDIR ARKADAŞIZ”

51 yaşındaki iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenmesi sonrası aşk dedikoduları çıkan Aleyna Tilki, konunun tekrar hatırlatılması üzerine, ”Haldun benim 6 yıldır arkadaşım. Sürekli fotoğraflarımızı paylaşıyoruz zaten. Türkiye’de sanat vizyonu en geniş olan insanlardan biri. Onunla beraber güzel bir proje yapacağız.” dedi.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

‘İlişki de yaş farkı sizin için önemli mi?’ sorusuna da içtenlikle cevap veren Tilki, ”Tabii ki de kendi yaşıma yakın olan insanlarla ilişki kurmak isterim. Ama büyük de konuşmamak lazım. Şuan öyle bir şey yok mümkün de değil. Hayatımda kimse yok” dedi.

SOKAK ORTASINDA TACİZE UĞRADILAR

Röportaj sonrası kardeşiyle birlikte yürüyüşüne devam eden Aleyna Tilki, yanına yaklaşan bir erkeğin sohbet ısrarı sonrası gerildi. Evine girmeye çalışan hayran tacizi nedeniyle korkulu günler geçiren Tilki, çok geçmeden yine hayran tacizine maruz kalmış oldu.