Alex de Souza paylaştığı mesajla sosyal medyayı salladı! “Yuvama dönüyorum”

Yayın tarihi: 29 Kasım 2022 Salı 4:35 pm - Güncelleme: 29 Kasım 2022 Salı 4:35 pm

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza, sosyal medya hesabından futbolseverleri heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Souza, Türk bayrağı ifadesiyle yaptığı paylaşımda “Yuvama dönüyorum” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza, sosyal medya hesabından taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Brezilyalı eski futbolcu, “Yuvama dönüyorum..” ifadesinin yer aldığı bir mesaj paylaştı. Souza, paylaşımına Türk bayrağı sembolü de ekledi.

Fenerbahçe’nin unutulmaz isimleri arasında yer alan Alex de Souza, kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. Brezilyalı geçtiğimiz günlerde attığı imzayla yeni kulübünün başına geçti.

Antrenörlük kariyerine Sao Paulo B takımında başlayan Alex, CBF Academy’den Pro A ve Pro B lisanlarını aldıktan sonra Universidade Futebol’da yönetim kursu alarak yeni takımına imza attı. Brezilya Serie A’dan Serie B’ye düşen Avai, Alex de Souza ile 2023 sezonu için anlaşma sağladıklarını açıkladı. Alex de Souza’nın yeni kulübünde yardımcıları PC de Oliveira ve Joao Paulo Cavalcanti oldu.

2004-2012 yılları arasında oynadığı Fenerbahçe’de 3 lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı eski futbolcu, 2014’te aktif kariyerini sonlandırdı.

Alex de Souza’dan Arda Güler paylaşımı