Alevlerden kurtulmak için balkondan sarktı

Yayın tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba 3:52 pm - Güncelleme: 31 Mart 2021 Çarşamba 5:30 pm

Büyükçekmece’de Mısırlı bir iş insanına ait villada çıkan yangında alevlerden kaçmak isteyen bir kadının balkondan sarktığı görüntüler ortaya çıktı.

Büyükçekmece’de Mısırlı bir iş insanına ait 3 katlı villada geçtiğimiz pazartesi günü yangın çıktı. Elektrik kontağından çıkan yangında villa alevler içinde kalırken iş insanı Ahmet Omar ile yanındaki Rus Irina Rodenkov çareyi balkona kaçmakta buldu.

Alevler ve dumanlar yükselirken Irina Rodenkov balkonun korkuluklarına tutunarak aşağıya sarktı. Bu şekilde bir süre yardım bekleyen kadın daha sonra aşağıya atladı. İş insanı Ahmet Omar da çareyi balkondan atlamakta buldu.

Omar ve Rodenkov’un yaralanırken itfaiye müdahale ederek yangını söndürdü. Ahmet Omar ve Irina Rodenkov’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öte yandan o anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülere yangında en üst katta mahsur kalan genç kadının, atlamak için balkondaki korkuluklarda asılması ve iş adamının balkonda mahsur kalıp, dumanların arasında kaybolduğu dehşet anları yansıdı. Kadının yardım çığlıkları atarken çevredekilerin ise “Atlama” dediği duyuldu.