Esenyurt’ta aldığı telefonu iade etmek isteyen Togolu bıçaklanarak öldürüldü

Yayın tarihi: 9 Eylül 2021 Perşembe 1:05 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 1:16 pm

Esenyurt’ta iddiaya göre satın aldığı telefonu bozuk çıktığı için iade etmek isteyen Togolu Romeo E., bıçaklanarak öldürüldü.

İstanbul’da 7 Eylül’de saat 20.30 sıralarında Esenyurt İstiklal Mahallesi Doğalgaz Sokak’ta iddiaya göre, Togolu Romeo E., satın aldığı telefonun bozuk çıkması üzerine satıcıları arayarak, telefonu iade etmek istediğini söyledi.

Sokak üzerinde bir araya gelen satıcı ve Romeo E. arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine telefon satıcısı yanında getirdiği bıçak ile genci göğüs ve bacaklarından bıçakladı.

Aldığı yaraların ardından kaçmaya başlayan Romeo E., 200 metre ileride yere düştü. Kan kaybının da etkisi ile bayılan genci gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Romeo E., ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin ise saldırganı yakalamak için çalışmaları devam ediyor. Gencin son anlarını bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kaydetti. Görüntülere gencin kanlar içinde yerde yatması ve sağlık ekiplerinin müdahalesi yansıdı.