Aldığı rüşveti yutmaya çalışan polis hastanelik oldu!

Yayın tarihi: 16 Haziran 2023 Cuma 12:15 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2023 Cuma 12:15 pm

Kolombiya’da rüşvet aldığı ihbar edilen bir polis, 50 bin peso tutarındaki banknotları yutmaya çalışırken hastanelik oldu.

Kolombiya’da rüşvet aldığı anlaşıldıktan sonra ihbar edilen bir polis, ‘delil’ olan parayı yemeye çalışırken hastanelik oldu. The Guardian’da yer alan habere göre, Kolombiya’da bir polis, bir iş insanını gözaltına almamak için zorla para aldı. Polise rüşvet veren kişi daha sonra ülkenin yolsuzlukla mücadele birimine ihbarda bulundu.

Yolsuzlukla mücadele müfettişleri ihbar edilen polisi sorgulamak için gittiğinde panik yaşayan polis, aldığı nakit parayı yutmaya çalıştı. Polis memuru boğulmak üzereyken acile götürüldü.

Hakkari’de rüşvet operasyonu! Biri komiser 7 polise gözaltı

“KOLAY HAZMEDİLEMEZ”

Olay yeri görüntüleri boğulmak üzere olan polisin “Ben masumum, para almadım” sözleriyle müfettişleri ikna etmeye çalıştığını gösterdi.

Doktorlar 50 bin peso tutarındaki banknotları polisin midesinden çıkararak memuru tedavi etti. Yerel savcılık müdürü yerel gazetecilere verdiği demeçte, “Faturaların yapıldığı malzeme sağlam bir malzemedir, kağıt paradır ve kolay hazmedilmez” ifadesini kullandı.