Apar topar reklama gittiler!.. Canlı yayında ‘Alçaksın, namussuzun önde gidenisin sen’ sözleri stüdyoyu bir anda karıştırdı

Yayın tarihi: 19 Aralık 2019 Perşembe 12:18 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 12:51 pm

Habertürk’te Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında ortalık karıştı. CHP’li Barış Yarkadaş’la AKP’li avukat Fatih Atalay birbirine girdi. Karşılıklı hakaretlerin ardından programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz apar topar reklama gitmek zorunda kaldı.

Habertürk’te Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında ortalık karıştı. CHP’li Barış Yarkadaş’la AKP’li avukat Fatih Atalay birbirine girdi. Karşılıklı hakaretlerin ardından programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz reklama gitmek zorunda kaldı.

Programda Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesine ilişkin KHK tartışılırken Barış Yarkadaş ve Fatih Yapıcı birbirine girdi.

AKP’li Fatih Yapıcı’nın fabrikanın özelleştirilmesinin ardından çıkarılan “Bazı KHK’lar Resmi Gazete’de yayınlanmaz” KHK’sının devletin güvenliği için olduğunu öne sürdü.

Yapıcı’nın bu iddiasının ardından Barış Yarkadaş’tan itiraz geldi

Yapıcı’nın bu iddiasının ardından Barış Yarkadaş’tan itiraz geldi. Yarkadaş, “Sadece onun için değil Fatih Bey şöyle denildi. Cumhurbaşkanlığı yayınladığı kararnamelerin bazılarını yayınlamak zorunda değildir” dedi.

Yapıcı bu kararnamenin devletin güvenliği için olduğunu savununca Yarkadaş “Vatandaştan saklanıyor ama Katarlıya mübah” deyince tartışma alevlendi.

Tartışma sırasında Selman Öğüt de “devleti bilmiyorsunuz, güvenlik için” sözlerini sarf edince ortalık iyice gerildi.

Yarkadaş, “Milli güvenlik istihbarat komisyonunda üç yıl görev yaptım ben, o yüzden milli güvenliğimiz tehlikede diyorum” deyince Fatih Yapıcı tartışmayı kişiselleştirerek doğrudan hedef aldı.

Yarkadaş’tan  “Para aşkı başka ne olacak?” tepkisi

Yapıcı, Yarkadaş’a “Ne yaptın yaptın da gördük biraz önce neler söylediğini” ifadelerini kullandı. Yarkadaş ise “Katar’a neden bu kadar aşkınız olduğunu biliyorum” deyince hem yandaş isimler hem de Didem Arslan “neymiş” diye sordu.

Yarkadaş ise “Para aşkı başka ne olacak? Para, para, para…” diye sert tepki gösterdi.

Bu sözlerin ardından tartışma şu şekilde gelişti:

Yapıcı: Ya bırak Allah aşkına terbiyeli konuş. Para senin gibilere yakışır.

Yarkadaş: Asıl siz para derdindesiniz.

Yapıcı: Terbiyeli konuş.

Yarkadaş: Terbiyeni sen bozma.

Yapıcı: Nereden biliyorsun benim para aşkım olduğunu.

Yarkadaş: Niye Katarlıları savunuyorsun o zaman.

Yapıcı: Sen niye PKK’lıları savundun, niye teröristleri savundun biraz önce.

Yarkadaş: Yahu terörü savunan alçaktır, bunu söyleyen de alçaktır. Bunu ispatlamayan namussuzdur.

Yapıcı: E alçaksın o zaman, namussuzun önde gidenisin sen.

Tartışma sürerken Yılmaz, reklama gitti.