Trabzonspor’daki iktidar kavgasında bir sis perdedi daha aralandı! Damat Albayrak, Mustafa Erdoğan’la TFF’ye mesaj göndermiş

Yayın tarihi: 13 Ocak 2020 Pazartesi 11:20 am - Güncelleme: 13 Ocak 2020 Pazartesi 6:39 pm

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) gizli başkanı olarak ‘bilinen’ Erdoğan’ın kardeşi, Mustafa Erdoğan ile Trabzonspor hakkında görüştüğü iddia edildi.

Trabzonspor,  teknik direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırmış ve yardımcısı Hüseyin Çimşir ile devam edeceğini duyurmuştu. Trabzonspor’da her şey yolunda giderken yaşanan ayrılık herkes için beklenmeyen bir gelişme olmuştu. Trabzon’da taraftarların büyük tepki gösterdiği ayrılığın siyasi olabileceği iddia ise hala gündemde. Ünal Karaman’ın ayrılığına Barat Albayrak ile aralarında geçen bir diyaloğun sebep olduğu  ifade ediliyordu. İddialardan biri de Ülkücü çevreye yakın olduğu bilinen Karaman’ın gönderilmesinin ardında Berat Albayrak ve Süleyman Soylu çekişmesinin yattığı şeklinde.

Ünal Karaman’ın istifasında siyaset eli! Bu fotoğraf nedeniyle mi gönderildi?

‘Federasyonu’nun gizli başkanı olarak bilinen; Mustafa Erdoğan’

Medyadaki iddiaları güçlendiren bir görüşme haberi de Trabzon yerel medyasında gündeme geldi. 61trabzonhaber com’un haberine göre;  Bakan  Berat Albayrak, Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile Trabzonspor hakkında gizli bir  görüşme gerçekleşti.

“Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzonspor’un herhangi bir hakem hatasına kurban gitmemesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’nun gizli başkanı olarak bilinen; Mustafa Erdoğan (AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi) ile bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.”

Ünal Karaman’ın  Trabzonspordan gönderilmesinde payı olduğu iddia edilen damat Berat Albayrak’ın,  AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın abisi Mustafa Erdoğan aracılığı ile  ‘TFF’ye Trabzonspor uyarısı‘nda bulunduğu  ifade ediliyor.   Haber’de ayrıca, Mustafa Erdoğan için “Türkiye Futbol Federasyonu’nun gizli başkanı olarak bilinen” ifadeleri de dikkat çekiyor.

Ali Koç’a çattı FETÖ çamaşırları ortaya döküldü! Salih Cora, ‘Erdoğan tapesi’ paylaşmış

SİYASİ BİR OPERASYONDUR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Ünal Karaman’ın ayrılığı sonrası ‘SİYASİ BİR OPERASYONDUR’ açıklamasında bulunmuştu

Azmi Kuvvetli açıklamasında, “Öyle anlaşılıyor ki Ünal hocanın gidişi siyasi bir operasyondur. Bu operasyonu yapanlar siyasetin kirlenen yüzleri ile içerdeki işbirlikçileridir. Yaşanan ayrılık kendilerinin ortak kararının bir neticesidir. Onun gençlere verdiği önem sayesine efsane Trabzonspor’u hatırlatacak bir kimlik yaratmaya çalışırken; yapılan bu operasyon sadece Ünal hocaya değil esasında Trabzonspor’a yapılmıştır.” ifadelerini kullandı.