Alaattin Çakıcı’nın ‘şerefsiz, köpek’ sözlerine yalanlama

Yayın tarihi: 11 Haziran 2019 Salı 4:36 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2019 Salı 6:02 pm

Alaattin Çakıcı’nın AKP’li Tevfik Göksu hakkında söylediği iddia edilen “Trabzon Türkiye’nin T’sidir, Yunan senin babandır. Şerefsiz satılık köpek’’ sözleri hakkında Alaattin Çakıcı’nın avukatından açıklama geldi.

Trabzonlulardan AKP’li Göksu’ya tepki yağdı! ‘Ayrımcı, ırkçı, yaftalayıcı sözlere sandıkta cevap verilecektir’

Söz konusu mektupta yer alan ifadeler şöyleydi:

’’Trabzon Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethettiği ve Yavuz Sultan Selim’in yaşayıp yönettiği yerdir. Ayrıca Kurtuluş Savaşımızda Trabzon lisemiz cephede savaşarak kardeşlerimizin tamamının ŞEHİT olması sebebiyle tam 3 sene mezun verememiştir.

15 yaşlarında ki Eren Bülbül askerimize yardım ederken ŞEHİT düşmüştür. Bizim ülkemizde her ilde kuruluşu ve temsilcilik binası olan terörist HDP PKK partisinin olmadığı tek il Trabzon’dur.Terör propagandası yapılamayan ildir Trabzon. Şunu da aklınıza iyice kazıyın ki Trabzon Türkiye’nin T’sidir, Yunan senin babandır. Şerefsiz satılık köpek’’

ALAATTİN ÇAKICI’NIN AVUKATI YALANLADI

Çakıcı’nın avukatı Zeynep Çiftçi ilgili haberi ve sözleri yalanlayarak şunları söyledi.

“Haber ve açıklamayı Abimiz Alaattin Çakıcı söylemiş gibi gösterilerek yapılan asparagas habere Avukatımız ZEYNEP ÇİFTÇİ TARAFINDAN YAPILAN TEKZİP BEYANI”

Çakıcı’dan AKP’lilere Ayar

Müvekkilim Alaattin ÇAKICI Sincan F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda 13 Ağustos 2018 tarihinden bu yana bulunmakta olup tüm görüşmeleri kısıtlanarak haftanın 3 günü 1’er saat yapılmakla birlikte basın açıklaması yapma hakkına da kısıtlama getirilmiştir. Dolayısı ile 13 Ağustos 2018 tarihinden bu yana yapılan hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz.

Kaynak Son Dakika Türk