Akşener’le tartışan kadının kim olduğu ortaya çıktı

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2021 Cumartesi 2:37 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2021 Cumartesi 4:43 pm

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Rize ziyaretinde Meral Akşener’le tartışan Havva Sevgen’in Cengiz İnşaat’ın taşeronu İhsan Çilo’nun kız kardeşi olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Rize’ye giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Havva Sevgen isimli bir kadının “Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz” sözlerine tepki göstermişti.

Sevgen’in gerçekte kim olduğunu İYİ Partili Lütfü Türkkan açıkladı. Türkkan, sosyal medya hesabından şunları yazdı: “Operasyon maşası Havva Sevgen, İkizdere’yi yağma eden Cengiz İnşaat’ın taşeronu olan İhsan Çilo’nun da kardeşi çıktı diyorlar. Ne diyorsunuz arkadaşlar?”

Sevgen’in gerçek görüntüsünü paylaşan Türkkan, “Bu hanımı o gün İkizdere’de gördüğünüz kıyafetle tanımamış olabilirsiniz. Bakın Havva Sevgen ablanız o” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Akşener’in Rize’nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. AK Partili bir grubun protestosu üzerine ortalık karıştı. Protestoculardan birinin Akşener’e “PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?” demesi tansiyonu yükseltti.

Bunun üzerine Akşener “Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” diyerek cevap verdi.

TIKLAYIN – Meral Akşener’e İkizdere’de saldırı girişimi