Akşener’in konuştuğu esnaf gözyaşlarını tutamadı: Emekli maaşım yetmiyor

Yayın tarihi: 28 Nisan 2022 Perşembe 6:23 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 6:23 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde esnafı zşiyaret etti. Akşener’e yaşadığı zorlukları anlatan bir döner ustası, gözyaşlarına hakim olamayarak, “Geçinemiyorum. 61 yaşında adamım, yazık, günah değil mi bana? Yatıp istirahat etmem lazım değil mi?” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde devam etti. Esnaf ziyareti öncesi vatandaşlara hitap eden Akşener, kendisine verilen evlilik yüzüklerini göstererek, “Bundan yıllar evvel şu yüzükle yola çıktılar. ‘Bu yüzükten fazlası olursa ben yanlış işler yapmışım’ dendi. Şimdi bu yüzüğün yanında gemicikler oldu, ‘beşli çete’ler oldu. 24 milyar lirayı sizin cebinizden alıp aile dostları Hariri’nin cebine koydular” dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI: GEÇİNEMİYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’da esnafı ziyaret etti. Akşener’in ziyaret ettiği bir lokantadaki emekli döner ustası ise gözyaşlarını tutamayarak şunları söyledi:

“Ocağın karşısında çalışıyorum, emekli maaşım yetmiyor. 61 yaşında adamım; yazık, günah değil mi bana? Yatıp istirahat etmem lazım değil mi? 2 bin 500 liraya 8 saat ocağın karşısında çalışıyorum, 8 saat; yazık değil mi, günah değil mi? Bu emekliler hala Erdoğan’a oy veriyorlarsa müstehaktır, helal olsun onlara, daha beter olsunlar”

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Meral Akşener, “Ülkemizde yaşanan adaletsiz düzen; Antalya’nın da sokaklarında, dükkânlarında hissediliyor. İnsanlığa sığmayan bu tablo karşısında adalet isteyen emekli vatandaşımızın sesi, vicdanı olanların yüreğini acıtıyor. Vicdanı kalmayanları da sandıkta hazin bir son bekliyor” ifadelerini kullandı.

 

Destici, ‘Gezi’yi savunan Meral Akşener’i hedef aldı