Akşener’den Uğur Dündar’a yanıt: Atatürk’ün o büyük vizyonunu hayata geçireceğiz

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2022 Pazar 6:52 pm - Güncelleme: 24 Temmuz 2022 Pazar 6:52 pm

Duayen Gazeteci Uğur Dündar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in lise yıllarına ait fotoğrafını “Mangal yürekli Cumhuriyet kadını” yorumuyla paylaştı. Akşener, Dündar’a “Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, el ele omuz omuza Atatürk’ün o büyük vizyonunu hayata geçireceğiz ve o borcu mutlaka ödeyeceğiz” mesajıyla yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener; Bursa Kız Öğretmen Lisesi’ndeki öğrencilik yıllarına ait fotoğrafını Twitter hesabında paylaşan gazeteci Uğur Dündar’a yanıt verdi. Akşener, Dündar’ın paylaşımını alıntılayarak şu mesajı yayınladı:

“Uğur Bey, beni duygulandırdınız. Çok teşekkür ediyorum… Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, el ele omuz omuza Atatürk’ün o büyük vizyonunu hayata geçireceğiz ve o borcu mutlaka ödeyeceğiz.”

Gazeteci Uğur Dündar, Akşener’in lise dönemindeki arkadaşı ile poz verdiği fotoğrafı paylaştığı fotoğrafı şu not ile yayınladı:

“70’li yılların başı… Soldaki genç kız, günümüzün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener. Bursa Kız Öğretmen Lisesi’nde leyli meccani (parasız yatılı) okuyor. Her şeyini Cumhuriyet’e borçlu olduğunu söyleme erdemini gösterdiği için ona ‘mangal yürekli Cumhuriyet kadını’ diyorum…”

Akşener küpesini çıkarıp gence verdi! ‘Sevdiğin ilk kıza ver’