Akşener: Türkiye iyi olacak

Yayın tarihi: 3 Mart 2023 Cuma 6:42 am - Güncelleme: 3 Mart 2023 Cuma 11:30 am

Millet İttifakı toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti kurmayları genel merkez ek binasında bir araya geldi. Saat 22.30’da başlayan toplantı, saat 02.30’da sona erdi. Altılı masa açıklamasından sonra kurmaylarıyla toplanan Akşener tek cümlelik açıklama yaptı, “Türkiye iyi olacak” dedi.

Toplantı çıkışı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının ardından gerekli açıklamayı yapacak” dedi. Gazetecilerin “Miller 5’ten büyüktür” tweetini hatırlatması sonrası Dikbayır sözlerini yineleyerek “Evet Millet 5’ten büyüktür” dedi.

 

İYİ Partili Dikbayır’dan ‘5’ manevrası

AKŞENER 5 SAAT SONRA GENEL MERKEZDEN AYRILDI

Toplantının sona ermesiyle İYİ Partili kurmayları bir bir ayrılırken, Akşener saat 03.30’da partiden ayrıldı. Akşener, toplantı çıkışı basın ve medya mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Genel Merkez binası önünde toplanan partililer, Akşener’in çıkışı sırasında, “Gençliğin Umudu Meral Akşener”, “İşte Lider, İşte Akşener” sloganları attı.

AKŞENER TEK KELİME ETTİ: TÜRKİYE İYİ OLACAK

Akşener, partinin ek binasında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı. Milletvekilleri ve bazı Başkanlık Divanı üyeleri ise toplantıya ilişkin soruya, “Genel İdare Kurulu toplantısını bekleyin”, “Her şey iyi olacak” ve “Türkiye iyi olacak” yanıtını verdi.

İYİ PARTİ’DE GÖZLER SAAT 13:30 ÇEVRİLDİ

İYİ Parti Genel İdare Kurulu bugün saat 13: 30’da genel merkezde toplanacaktır. Toplantının ardından Genel Başkanımız sayın Meral Akşener açıklama yapacaktır.