Akşener, şehit babasıyla görüştü: Bu yamyamlar ülkeyi parsellemişler

Yayın tarihi: 22 Haziran 2021 Salı 3:33 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2021 Salı 3:56 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar ziyaretinde bir şehit babasıyla görüştü. 2005’te Bingöl’de askerdeki oğlunu şehit veren baba, “Bu yamyamlar ülkeyi parsellemişler” dedi.

Meral Akşener, Afyonkarahisar’da esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, 2005 yılında Bingöl’de oğlunu şehit veren babanın elini öptü.  Şehit babası Akşener’e “Şehit babasına neden bu parayı veriyorsunuz diye sor” diye seslenerek ödenen maaşın yetersizliğinden yakındı. Şehit babası, “Bu yamyamlar ülkeyi parsellemişler” dedi.

ŞEHİT BABASININ ELİNİ ÖPTÜ

Akşener’in, 2005’te Bingöl’de askerdeyken oğlu şehit düşen babanın ellerini öpmesi de dikkat çekti. Şehit babası Akşener’e “Şehit babasına neden bu parayı veriyorsunuz diye sor” diye seslenerek ödenen maaşın yetersizliğinden yakındı. Şehit babası, “Bu yamyamlar ülkeyi parsellemişler” dedi.

“PAKDEMİRLİ BAKANIMIZ GELSİN KENDİSİ EŞELESİN TOPRAĞI”

Akşener, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ve Çay ilçelerinde esnafın sorunlarını dinledi. Akşener, Bolvadin İlçesi’nde de çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti, ardından toplanan kalabalığa seslendi.

Bir kadın da “Pakdemirli bakanımız ‘gençler toprağı eşelesin eksin’ diyor. Kendisi hiç toprağı eşeleyerek bir şeyler ekmiş mi?” diyerek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi eleştirdi. Kadın, “Gelsin karısı çocuğu, villalarda şatoda yaşayacaklarına, zırhlı arabalarla gezeceklerine gelsinler onlar toprağı eşelesinler” diye konuştu.