Akşener: Samsun’da İktidar yürüyüşünü başlatıyoruz

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2022 Perşembe 5:25 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 Perşembe 5:31 pm

Samsun’da gençler ile bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün itibariyle iktidar yürüyüşüne başlayacaklarını açıkladı.

İYİ Parti lideri Akşener, Samsun’da gençlere seslendi. Geleceğin bekçisi diyerek seslendiği gençlere çağrıda bulunan Akşener, “Bugün Türkiye’nin her yerinden gelen cesur ve iyi gençlerle ilk adımı atarak, atalarımızı ve o büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Kurtulan değil kurtaran şehirde iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KURTULAN DEĞİL KURTARAN ŞEHİRDE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATIYORUZ”

Bugünden itibaren Erzurum’dan Karsa, Kars’tan Mardin’e Türkiye’nin pek çok yerinden gelen gençler var aramızda. Dün büyük bir bölümüyle Anıtkabir’e gittik. Atamızın huzurunda onu andık. Bugün Türkiye’nin her yerinden gelen cesur ve iyi gençlerle ilk adımı atarak, atalarımızı ve o büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Kurtulan değil kurtaran şehirde iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. İnşallah en geç bir sene sonra 19 Mayıs ruhunu iktidarımızda da cumhuriyetimizin değerlerini iktidarımızda bu cumhuriyetin bekçisi olan gençlerle yeni ve yeniden hayata geçireceğiz. Allah hepimize yardımcı olsun”

Meral Akşener: Gençliğin derdini Kasımpaşalı Erdoğan bilirdi, Bay kriz bilmez!