Akşener: Hani tatlı bir hüznü ve neşeyi aynı anda hissedersiniz ya, işte öyle bir şey

Yayın tarihi: 20 Şubat 2022 Pazar 7:22 am - Güncelleme: 20 Şubat 2022 Pazar 7:32 am

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erol Evgin konseri izledi.  Erol Evgin’i ayakta alkışlayan Akşener konserin ardından, “Hani tatlı bir hüznü ve neşeyi aynı anda hissedersiniz ya, işte öyle bir şey…” ifadelerini kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sanatçı Erol Evgin’in konserini izledi. Akşener, sanatçının Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserine oğlu Fatih Akşener ve gelini Işıl Akşener ile katıldı.

EROL EVGİN KARŞILADI

Akşener: Türkiye bu Erdoğan krizini daha fazla taşıyamaz

Kulise giden Akşener’i, Erol Evgin karşıladı. Burada bir süre sanatçı ile sohbet eden Akşener, yurttaşlarla da fotoğraf çektirdikten sonra konser salonuna geçti.

Erol Evgin’i n şarkılarına da eşlik eden ve ayakta alkışlayan Akşener konser sonrası yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

Bu akşam değerli sanatçımız Erol Evgin’in konserindeydik. Kalbiyle sesinin aynı anda eşlik ettiği şarkılarıyla muhteşem bir akşam yaşattı…

Hani tatlı bir hüznü ve neşeyi aynı anda hissedersiniz ya, işte öyle bir şey…

İyi Parti de sosyal Medya hesabından, Sanatçıyı tehdit etmek, hakaret savurmak değil; ayakta alkışlamak, alkışlatmak nasıl mı olur? İzleyin…” diyerek, Akşener’in ayakta alkışladığı videoyu paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sanatçı Erol Evgin’in konserini izledi