Akşener, Erdoğan’a sordu: Neden vatandaşlarımız bu yükselişi hissedemiyor?

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 9:02 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 9:21 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Esnafımız, fiyatları müşterisine söylemeye utanıyor, Erdoğan, yazlık sarayına liman yaptırıyor” değerlendirmesini yaptı.

Esnaf ziyaretinden bir video paylaşan Akşener, “Esnafımız, fiyatları müşterisine söylemeye utanıyor, Besicimiz, eti de sütü de para etmediği için hayvanını kesiyor, Peki ya sen ne yapıyorsun sayın Erdoğan? Yazlık sarayına liman yaptırıyorsun. Bu sefa hep böyle devam eder sanıyorsan çok yanılıyorsun” düşüncesini dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye, siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en üst ligine adım atmak üzeredir” açıklamasına ilişkin olarak, “Anlattığınız masallar karın doyurmuyor, kürsü şovları milletimize istihdam sağlamıyor” paylaşımını yaptı.  Akşener, “Sayın Erdoğan, madem öyle, o zaman neden Tunceli’de, işsizler kahvehanesinde dinlediğimiz vatandaşlarımız bu yükselişi hissedemiyor? Anlattığınız masallar karın doyurmuyor. Kürsü şovları milletimize istihdam sağlamıyor” ifadesini kullandı.