Akşener – Erdoğan görüşmesi açıklama yapılmadan sona erdi

Yayın tarihi: 5 Haziran 2024 Çarşamba 12:28 pm - Güncelleme: 5 Haziran 2024 Çarşamba 7:00 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme başladı. Görüşmede Erdoğan’ın Akşener’e danışmanlık teklifinde bulunacağı iddia edilmişti. 18.35’te sona eren görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İYİ Parti eski lideri Meral Akşener ile görüşeceğini duyurmuştu.

Erdoğan ve Akşener arasındaki görüşme saat 17.00 itibarıyla Saray’da başladı. Görüşmenin saat 18.35 sularında sona erdiği öğrenildi. Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

DANIŞMANLIK TEKLİFİ EDİLECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Saray’da gerçekleşen görüşme için Ankara kulislerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e danışmanlık teklifinde bulunacağı iddia edilmişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme başladı.

TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILMIŞTI

Nisan ayında Erdoğan ile Akşener arasında telefon görüşmeleri yapılmıştı. Akşener’in henüz İYİ Parti Genel Başkanı olduğu dönemde yapılan bu görüşmeye ilişkin kimi iddialar üzerine partiden gelen açıklamada, görüşmenin bayramlaşma dışında bir içeriği olmadığı belirtilmişti.

AKP Diyarbakır milletvekili Ataman’dan Erdoğan’ı kızdıracak sözler: Hepimiz kayyumdan rahatsızız

Kaynak: HABER MERKEZİ