Akşener, Davutoğlu, Babacan ve Destici’yi bir araya getiren düğün

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2020 Çarşamba 11:58 am - Güncelleme: 5 Ağustos 2020 Çarşamba 11:58 am

Davutoğlu, Akşener, Babacan, ve Destici, MHP’den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın kızının düğününde bir araya geldi.

Emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan yasa teklifine destek verdiği için MHP’den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Nihal Usta’nın kızı Ayşe Şeyma ile Sultan ve Mustafa Polat’ın oğlu Abdussamed, Ankara Gölbaşı’nda gerçekleştirilen tören ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yaptı.

Dört lider aynı masada oturdu. Erhan Usta düğüne katılan genel başkanlara hitaben şöyle konuştu; “Canım kızım Ayşe Şeyma’nın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan; Muhterem genel başkanlara ve saygıdeğer eşlerine, değerli milletvekillerine, bürokrat arkadaşlara, STK temsilcilerine, Samsunlu hemşerilerime akrabalarıma ve bütün dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim.”

Koronavirüs salgını dolayısıyla bir restoranın bahçesinde, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen törene çok sayıda kişi katıldı.