Aksaraylı berber: Artık MHP’ye oy vermeyeceğim, bıyığı da keseceğim

Yayın tarihi: 11 Haziran 2022 Cumartesi 7:37 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2022 Cumartesi 7:37 pm

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ile sohbet eden yurttaş, hayat pahalılığından şikayet ederek artık MHP’ye oy vermeyeceğini, hilal şeklinde olan bıyığını da keseceğini söyledi.

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, beraberindeki parti heyetiyle birlikte esnafı ziyaret etti. Ertürk’ün ziyaret ettiği bir berber zamlar nedeniyle zor durumda olduğunu söyledi. Ertürk’ün “Tıraşa zam yapabildin mi” sorusu üzerine berber, şöyle konuştu:

“ARTIK MHP’YE VERMEYECEĞİM, ZATEN BIYIĞI DA KESECEĞİM”

“Yok abi nerede? Maliyetler artıyor, kira artıyor her şey artıyor. Valla elektriğe zam, doğalgaza zam… Bize bu ay 300 lira elektrik faturası geldi. Doğalgaz şimdi gelmiyor, ama kışın bin lira geliyordu. İlk dükkan açtığımda 80 lira elektrik geliyordu. Şimdi 300 lira geliyor. Daha bir zam daha geldi herhalde, ama o tam yansımadı.”

“O sonra gelecek herhalde. Aylık kiramız iki bin lira oldu. O da yalvar yakar oldu. Valla o da tanıdık olduğu için, kaç kişi araya soktuk. Çok da bir şey yok yani. Her şeye zam geliyor. Ben zaten bu sene CHP’ye vereceğim. MHP’ye veriyordum, ama vermeyeceğim artık. Zaten bu bıyığı da keseceğim az kaldı.”

AKP’li başkana Gaziantep’te tepki: Hakkımı helal etmiyorum