Aksaray’da Afgan göçmen eşini ve çocuklarını öldürdü

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2022 Çarşamba 1:31 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2022 Çarşamba 1:31 pm

Aksaray’da bir erkek, evli olduğu kadını bıçakla, iki çocuğunu da balkondan atarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. M.H.S. isimli erkek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aksaray Dere Mahallesi Belediye Caddesi’ndeki evlerinde Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.H.S (35), evli olduğu G.B.S’yi (26) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.  Çocukları M. S. (4) ve M.S’yi (3) evin balkonundan atan M.H.S, daha sonra balkondan atladı.

ANNE VE İKİ ÇOCUK KURTARILAMADI

112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. M.H.S.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

MİSAFİR OLARAK GELMİŞLER

Mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkânı açmaya geldiğinde M.H.S ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek, “Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler” dedi.

Doktorlar, mühendisler gidiyor onlar böyle geliyor