Akrep Nalan’dan Aksu’ya referandum hatırlatmalı tepki

Yayın tarihi: 20 Ocak 2022 Perşembe 4:20 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe 5:44 pm

Oyuncu Nalan Açın, şarkı sözleri sebebiyle hedef alınan Sezen Aksu’ya 2010 referandumundaki tavrını hatırlatarak tepki gösterdi. Alçın, “O günlerde evet diyordun, bugün seni lekelilerin koruyacağını nereden bilecektin” dedi.

Akrep Nalan lakabıyla bilinen Nalan Açın, 5 yıl önce yazdığı şarkı sözleri nedeniyle hedef gösterilen Sezen Aksu’ya tepki gösterdi. Açın, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda 2010 yılında gerçekleştirilen referandum oylamasını hatırlattı. Açın paylaşımında “Ah Sezen Aksu. 2010 referandumunda yüksek sesle ‘Evet’ diyeceğini ifade ederken, bizim gibi ‘Hayır’ diyenlere, ‘İki cihanda da lekelisiniz’ derken bugün seni o lekelilerin koruyacağını nereden bilecektin” ifadelerini kullandı.

Açın’ın paylaşımı şu şekilde:

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Sezen Aksu, sözlerini 5 yıl önce yazdığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli şarkısı sebebiyle hedef alındı. Şarkıda geçen “Binmişiz bir aIamate gidiyoruz kıyamete seIam söyIeyin o cahil  Havva iIe Ademe” sözleri Milli Beka Hareketi, Cübbeli Ahmet Hoca ve AKP’li birçok isim tarafından eleştirildi.

Milli Beka Hareketi’nden Sezen Aksu’nun evinin önünde gece yarısı protestosu